Haskić: Svi u klubu smo optimisti

U Banovićima gostuje zvornička Drina

Haskić: Svi u klubu smo optimisti

E. Škorić

U Banovićima će snage odmjeriti dva nova premijerligaša. Naime, Budućnost će ugostiti ekipu Drine iz Zvornika.

Najbolji strijelac "rudara" u prošloj sezoni (Prva liga FBiH), te sigurno igrač koji je jedan od najzaslužnijih što je Budućnost ponovo u društvu najboljih svakako je Nermin Haskić.

"Obzirom da je prvo kolo i da igramo pred svojim navijačima, svi u klubu smo optimisti i vjerujemo u pobjedu, kojom bi na najbolji mogući način najavili povratak u društvo najboljih. Ne znamo previše o protivniku, obzirom da se ranije nismo susretali, jer je i Drina, baš kao i mi, tek ušla u Premijer ligu. No, kao što rekoh, očekujemo da slavimo uz podršku naših vjernih navijača", kazao je Haskić za SportSport.ba, te dodaje:

"Proteklih sedmica smo radili punom parom i mislim da smo spremni za velike izazove koji slijede. Naši navijači su se zaželili Premijer lige, pa su prisutni i na treninzima. Atmosfera u i oko kluba je sjajna. Sve izgleda tako bajno, a potrudit ćemo se da tako i ostane."

Budućnost i Drina će, dakle, svoj susret 1. kola Premijer lige odigrati sutra na stadionu u Banovićima, sa početkom u 17:30 sati. Pravdu će na ovom susretu dijeliti arbitar Goran Paradžik iz Ljubuškog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.