Haskiću samo 18 minuta u remiju Otelula

U prijateljskom susretu

Haskiću samo 18 minuta u remiju Otelula

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu odigranom u Larnaci na Kipru rumunski prvak Otelul Galati i šeški rvak Viktoria Plzen
su remizirali (1:1), a fudbaler Sarajeva Nermin Haskić, koji se nalazi na probi u Otelulu na terenu je proveo samo 18 minuta.

Fudbaler Sarajeva, Nermin Haskić, nakon što je propustio utakmicu sa Volgom u kojoj je Otelul poražen sa 1:0, ni danas se nije naigrao, a još uvijek se ne zna kada će stručni štab rumunskog prvaka donijeti odluku o njegovoj sudbini.

Inače, Viktoria je došla do prednosti u 51. minuti golom Reznika, da bi trinaest minuta kasnije Giurgiu poravnao iz jedanaesterca.

Za Otelul su u današnjem susretu igrali: Branet – Cojoc, Sirghi, Perendija, Salageanu – Viglianti (63 Ilie), Filip, Giurgiu (77 Benga) – Iorga (63 Frunza), Punosevac (72 Haskić), Stromajer (56 Antal).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije