Sarajevo preokrenulo i slavilo protiv Olimpica

Haurdić i Hadžić zadovoljni nakon pobjede u derbiju

Sarajevo je jučer u okviru 19. kola BHT Premije lige na svom terenu savladalo Olimpic rezultatom 3:1. 

Dva ponajbolja igrača na ovom susretu bili su Anes Haurdić i Emir Hadžić. Prvi je ubilježio dvije asistencije, a drugi dva gola i jednu asistenciju.

 

"Olimpic je otvorio odlično utakmicu, dali su prvi gol. Mi smo vidjeli da oni nisu lagan protivnik. Mi nismo ušli dobro u utakmicu, ali smo uspjeli okrenuti i dali smo 120 posto od sebe i na kraju zasluženo pobijedili. Sigurno je da su mi suigrači pomogli da odigram dobro i upišem dvije asistencije" rekao je nakon susreta Anes Haurdić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Prije svega moram da kažem da je bila teška utakmica. Olimpic je poveo, mi smo uspjeli okrenuti. Odigrali smo jednu požrtvovanu i tešku utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili," rekao je nakon susreta dvostruki strijelac Emir Hadžić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.