Haznadar: Nećemo potcijeniti Slogu
Haznadar u duelu sa sadašnjim suigračem Jusićem

Zvijezda gostuje u Gornjem Vakufu

Haznadar: Nećemo potcijeniti Slogu

E. Škorić

U šesnaestini finala bosanskohercegovačkog Kupa Zvijezda će gostovati kod Sloge iz Gornjeg Vakufa, a krilni igrač Zmajeva, Samir Haznadar, uvjeren je u prolaz crveno-bijelih.

Jučer je održan žrijeb parova 1/16 finala Kupa BiH, Zvijezda iz Gradačca putovat će u Gornji Vakuf gdje će snagu odmjeriti sa nižerazrednom Slogom, a bivši igrač Željezničara Samir Haznadar vjeruje u prolaz Zmajeva, ali poziva na oprez.

"Gledao sam parove kupa koji su jučer izvučeni, šta da kažem, zadovoljan sam protivnikom. Važno je da na startu nismo dobili klub iz Premijer lige. Ali, ni Slogu nećemo ni sekunde podcijeniti, idemo u Gornji vakuf da pobijedimo i prođemo u naredni krug takmičenja, uz dozu opreza. Iskreno, nisam upoznat sa kvalitetom Sloge, no kako igraju u nižem rangu mislim da smo mi apsolutni favoriti i da naš prolaz ne bi smio doći pod znak pitanja", izjavio je za naš portal Zvijezdin krilni igrač Samir Haznadar.

"Što se tiče samog starta Premijer lige, ne mogu biti zadovoljan rezultatima, ali igrama koje pružamo mogu. Imamo kvalitetan igrački kadar, dobrog trenera, i dobru sredinu, pa sam uvjeren da ćemo u nastavku prvenstva bolje zaigrati, a dobre igre donijet će i dobre rezultate", završio je bivši igrač FK Željezničara.

Utakmica se igra 16. septembra sa početkom u 16 sati. Pobjednik prolazi dalje, ukoliko bi rezultat završio neriješeno, odmah bi se izvodili jedanaesterci.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.