Hebibović: Borili smo se do zadnje minute i zasluženo slavili

Dvostruki strijelac protiv Borca

Hebibović: Borili smo se do zadnje minute i zasluženo slavili

Sarajevo je u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu savladalo Borac rezultatom 3:0.

Dvostruki strijelac za bordo tim bio je Anel Hebibović, koji je mrežu gostiju iz Banja Luke pogađao u 2. u 92. minuti.

"Poslije utakmice sa Željezničarom, uspjeli smo da odigramo kvalitetno. Po teškom terenu i vremenskim uslovima smo odigrali dosta dobro utakmicu protiv Borca. Naročito bih pohvalio mlade igrače, koji su dobili priliku da zamijene igrače koji su nedostajali za ovu utakmicu. Što se tiče utakmice, smatram da smo odigrali jedan dobar susret, borili smo se do zadnje minute i zasluženo slavili", rekao je Hebibović za zvaničnu stranicu FK Sarajevo.

Sarajevo će posljednju utakmicu prije odlaska na zimsku pauzu odigrati u gostima protiv Viteza, 10. decembra s početkom u 13 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želimo prvi dio sezone završiti na najbolji mogući način. Sigurno je da neće biti jednostavno. Vitezu su potrebni bodovi, ali i nama. Vjerujem da ćemo ponovo prikazati dobru igru i uz veliko zalaganje doći do nova tri boda", rekao je za kraj fudbaler Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi