Fudbaler FK Sarajevo optimističan

Hebibović: Nadam se da ćemo iskoristiti svoje šanse

Drugo kolo BHT Premijer lige BiH donijet će duel između Travnika i Sarajeva, a uoči ovog susreta u prostorijama bordo momčadi održana je konferencija za medije.

Prisutnim novinarima obratio se defanzivni fudbaler Anel Hebibović, koji vjeruje da će aktuelni šampion naše države uspjeti iskoristiti svoje šanse u sutrašnjoj utakmici. 

"Sigurno da očekujem jednu kvalitetnu utakmicu, Travnik je kvalitetan tim i nezasluženo je izgubio u Širokom Brijegu. Mislim da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu, da ćemo imati svoje šanse i nadam se ćemo ih iskoristiti."

Hebibović je u redove Sarajeva stigao u ljetnom prijelaznom roku iz mostarskog Veleža. Ističe da je lijepo primljen od strane saigrača, trenera... 

"Zadovoljan sam, lijepo su me primili saigrači, trener i navijači, tako da ću dati sve od sebe da igram što bolje i mislim da će to sve dobro biti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je kazao da mu se nije bilo teško vratiti na poziciju desnog beka, iako naglašava da mu je trebao određeni period adaptacije na defanzivne uloge. 

"Igrao sam ja i prije desnog beka u Veležu, ali sigurno da je trebao određeni period adaptacije na defanzivne uloge u timu. To vremenom sve ide kako treba i mislim da će tako biti u budućnosti", riječi su Hebibovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.