Hećo: Moramo pozitivno razmišljati i što prije obezbijediti opstanak

Vezista NK Travnik

Hećo: Moramo pozitivno razmišljati i što prije obezbijediti opstanak

S. Mlaćo

NK Travnik danas je završio osmodnevne pripreme u Makarskoj, a svoje impresije je za klupsku stranicu iznio novi veznjak Travnika Haris Hećo.

“Sigurno da nam je prijao boravak u toplim krajevima, vrijeme nas je poslužilo i svakako smo to iskoristili da se dobro spremimo. Odigrali smo nekoliko kontrolnih utakmica i za sada možemo biti zadovoljni urađenim. U Travnik sam došao pomoći klubu da mu vratimo stari sjaj. Sigurno znamo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali nema vraćanja unazad, moramo pozitivno razmišljati i da što prije obezbjedimo opstanak” izjavio je veznjak Travnika Haris Hećo.

“Želio bi se zahvaliti Upravi kluba na obezbjeđenim uslovima i svakako domaćinu i osoblju Hotela “Bonaca” u Makarskoj koji su nas fantastično ugostili. Svakako ljudi u Travniku i šire očekuju opstanak što je normalno jer znaju svi da je ovaj klub za Premijer lige, a mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve” dodao je Hećo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije