Heineken te vodi na finale Lige prvaka

Nagradna igra

Heineken te vodi na finale Lige prvaka

Sponzorski tekst

Heineken sa ponosom objavljuje da i ove godine kao i to 15.2.2010. kreće sa nagradnom igrom pod nazivom UŽIVAJ U DRUŠTVU PRVAKA u kojoj će svoje najvjernije potrošaće obradovati velikim brojem nagrada.

Svakako najinteresantnija su 3 VIP paketa za Madrid i Finale Lige šampiona koja će biti dodjeljena na finalnom izvlačenju 3.5.2010. godine, ali osim toga Heineken je pripremio i 5 izvlačenja koja će biti održavana svkaih 14 dana i na kojima će biti podijeljen veliki broj nagrada:

6 X TV PLAZMA 42“
6 X STOLONI FUDBAL
5 X HEINEKNE UCL sat
35 X Heineken druaght keg 5 L
35 x Heineken UCL majica itd

Sve što je potrebno uraditi jeste pronaći šesteroznamenkasti kod koji se nalazi ispod čepa Heineken boce ili multipakiranja Heineken limenke od 0,5 litara i poslati ga SMS-om na broj telefona

091 110 115 

Cijena SMS poruke je minimalnih 0,10 KM + PDV.

U sklopu nagradne igre desit će se i veliki broj Heineken partija na kojima će svi prisutni pored dobre zabave i odličnog piva moći osvojiti i veliki broj dnevnih nagrada koje je za njih pripremio Heineken u saradnji sa UEFA Ligom šampiona.

Sve potrebne informacije možete naći i na Faceebook grupi Heineken BiH.

UŽIVAJ U DRUŠTVU PRVAKA UZ HEINEKEN

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.