)
Heinze bi nazad u Premier ligu
Gabriel Heinze

Argentinac odlazi iz Reala

Heinze bi nazad u Premier ligu

Odbrambeni igrač Real Madrida, Argentinac Gabriel Heinze priznao je kako bi se volio vratiti igrati u engleskoj Premier ligi.

Tottenham je već krenuo u pregovore sa Madriđanima oko transfera ovog nekadašnjeg lijevog bočnog Manchester Uniteda i vrlo je izvjesno da će ovaj reprezentativac Argentine karijeru nastaviti na White Hart Lineu.

“Ne bih imao ništa protiv da se ponovo vratim u Premier ligu. Znam da je za mene zainteresovano nekoliko engleskih klubova, ali prvo moram pregovarati sa Realom. Za sada još ništa ne znam sigurno”, rekao je Heinze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti