Helić: Smatram da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele

Mladi član Bratstva iz Gračanice

Helić: Smatram da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele

Samir Mlaćo

Prvi dio sezone u NK Bratstvo obilježila je i dobra minutaža mladih igrača, a jedan od kojih se dosta očekuje u budućnosti jeste Namik Helić. 

"Sigurno da nismo zadovoljni onim što smo uradili u prvoj polusezoni jer smo kao ekipa podbacili u nekim utakmicama, ali i sreća nam je okrenula leđa. Jako sam sretan što sam dobio priliku da igram nekoliko utakmica, i osjećaj je jako dobar. Trener i ekipa su mi dali punu podršku i potruditi ću se da se u drugom dijelu sezone što više nametnem treneru. Mislim da u drugoj polusezoni možemo napraviti dosta bolji posao, jer imamo jako dobru ekipu i učiniti ćemo sve da u drugu polusezonu uđemo kvalitetniji, bolji i da se pokušamo izboriti za mjesto u gornjem dijelu tabele gdje smatram da nam je mjesto", rekao je Helić za službenu stranicu kluba.

Bratstvo je polusezonu završilo na devetom mjestu sa 20 osvojenih bodova.

Top Komentari

Gari Garinča
Zahvalite se svom Brki, ne bi imali ni 20 bodova da vam on nije neke utakmice završio sa sudijama, a vi dobro znate koje su to tekme.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi