Helvida donio Vezirima bodove

Leotar pao na Piroti

Helvida donio Vezirima bodove

Travnik je sa minimalnih 1:0 bio bolji na Piroti od Leotara, a gol odluke postigao je Helvida. Ovaj meč obilježila su, međutim, dva crvena i čak devet žutih kartona.

Travnik je većim dijelom susreta imao više od igre i terensku inicijativu, ali su, pogotovo u prvom dijelu, svoje šanse za postizanje gola imali i gosti iz Trebinja.

Fajić je u dresu domaće ekipe imao dvije dobre prilike u prvom poluvremenu, ali je golman Leotara Milenković u oba navrata uspio spasiti svoj gol

Travničani su poveli u 64. minuti, kada je slobodan udarac sa dvadesetak metara izveo Helvida i uspio pogoditi mrežu iza gola Milenkovića. Samo četiri minute kasnije Travničani su ostali sa igračem manje u polju, nakon što je isključenje zaradio Hodžić.

Igrač više, međutim, nije pomogao Leotaru da dođe do izjednačenja, a jedino vrijedno spomena do karaja susreta bilo je isključenje Todorovića u gostujućoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.