Henry bi u Arsenalu bio i vodonoša

Henry bi u Arsenalu bio i vodonoša

Kolika je ljubav Thierryja Henryja prema londonskom Arsenalu, to se može vidjeti u svakoj njegovoj izjavi. 32-godišnji Francuz jučer je izjavio kako može biti i vodonoša, ali samo da opet bude u Arsenalu.

U razgovoru za BBC Radio 5Live, Henry je izjavio kako po završetku fudbalske karijere želi da se vrati u redove Topnika, nebitno na kojoj funkciji.

''Kada završim sa fudbalskom karijerom, ne znam još kada će to tačno biti, želim povratak u Arsenal. Ne znam u kakvoj domeni, ne znam što tada želim biti, ali svakako bih volio opet biti u Arsenalovom okruženju. Mogu biti zadužen i za nošenje vode, jednostavno, želim biti u tom klubu. To je ljubav, ništa drugo'', rekao je legendarni napadač Arsenala i francuske reprezentacije.

Henry je u periodu od 1999. do 2007. godine nosio dres Topnika, a za to vrijeme s njima osvojio dvije titule Premiershipa i tri FA kupa.

Titi je najbolji strijelac Arsenala i reprezentacije Francuske svih vremena. U dresu Topnika je postigao 226 golova, a u dresu Trikolora 51.golova

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.