Henry: Ljut sam zbog izmjene

Liga prvaka, 1. kolo

Henry: Ljut sam zbog izmjene

Adnan Beganović

Napadač francuske reprezentacije i Barcelone, Thierry Henry, izrazio je nezadovoljstvo odlukom trenera da ga zamijeni 15 minuta prije kraja sinoćnjeg duela sa Interom.

Kao što je poznato susret je završio bez pobjednika, a Henry je imao nekoliko solidnih prilika, a 15 minuta prije kraja susreta umjesto njega u igru je ušao Andres Iniesta.

„Ljut sam zbog izmjene. Nisam želio napustiti igru jer kad sam god imao priliku to je bilo na krilu gdje sam u Maiconovim očima vidio da je umoran“, rekao je francuski internacionalac za španjolski dnevnik Sport.

Henry je također rekao da je remi dobar rezultat za katalonsku momčad te da nema namjeru suočavati se sa Guardiolom radi izmjene jer je njegova ljutnja prolazna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.