Henry posjetio Abidala, boravit će sutra na Nou Campu

Došao u posjet bivšim suigračima

Henry posjetio Abidala, boravit će sutra na Nou Campu

Edmir Škorić

Dan uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Barcelone i Chelsea (0:1, prva utakmica), katalonsku momčad posjetio je njihov nekadašnji igrač Thierry Henry.

U utorak navečer će Barcelona na Nou Campu pokušati nadoknaditi gol zaostatka protiv Chelsea i plasirati se u finale Lige prvaka.

Podršku im je dao i Henry, napadač američke momčadi New York Red Bull, koji je u bolnici posjetio svog sunarodnjaka Erica Abidala, Barcinog Francuza koji je 10. aprila imao transplataciju jetre.

Vjerovatno je da će Henry pratiti sutrašnju utakmicu Barcelone i Chelseaja. Francuski napadač gledat će svoje bivše saigrače i one koje baš i nije volio. Podsjetimo da je godinama nastupao u Londonu, ali za Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.