Henry propušta finale sa Unitedom?

Henry propušta finale sa Unitedom?

Francuski reprezentativac i napadač Barcelone Thierry Henry mogao bi zbog povrede koljena propustiti finale Lige prvaka sa Manchester Unitedom.

Slavni rimski Olimpico biće 27. maja poprište finala ovosezonskog izdanja Lige prvaka između Barcelone i Manchester Uniteda. Katalonci bi mogli u ovom duelu biti hendikepirani neigranjem Henrya, kojeg muči povreda koljena još od susreta svog tima sa Real Madridom.

Henry je povrijedio ligamente desnog koljena, a sasvim je sigurno da neće nastupiti u finalu španskog Kupa kralja, koji Barcelona igra sa Athleticom iz Bilbaa, dok je njegov nastup u Rimu još pod znakom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.