Henry sve bliži Cityu

Francuz nema mjesta u Barci

Henry sve bliži Cityu

Thierry Henry mogao bi se uskoro vratiti u Englesku i to u redove prebogatog Manchester Citya.

Naime, kako prenose španski mediji, Barcelona je spremna da posluša ponude za 32-godišnjeg Francuza tokom narednog transfer perioda.

Bivši kapiten Arsenala, ugovorom je vezan za Barcelonu do 2011. godine ali je također meta američkog kluba New York Red Bull. Čelnici kluba sa Camp Noua znaju da će zaraditi mnogo više novca ukoliko francuskog napadača uspiju prodati u narednom prelaznom roku.

Henry u posljednje vrijeme nije često na terenu što zbog povreda i loše forme, a što zbog dolaska Zlatana Ibrahimovića iz Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti