Henry: Tottenham? Ne hvala!
Thierry Henry

Henry: Tottenham? Ne hvala!

Rivalstvo sjevernog Londona između Tottenhama i Arsenala osjeti se čak i među Francuzima.

Napadač Barcelone i reprezentacije Francuske, te nekadašnja vedeta Arsenala Thierry Henry demantovao je navode da je savjetovao kolegi iz reprezentacije Tricolora Patricku Vieiri da ode u Tottenham.

“Ja sigurno nisam Patricku Vieiri savjetovao da ode u Tottenham. Razgovarao sam s njihovim menadžerom Harryjem Redknappom, koji mi je rekao da želi Vieiru. To me iznenadilo jer znam da je Patrick navijač Arsenala ‘od glave do pete’ baš kao i ja, i šokiralo bi me da ode na White Hart Lane”, rekao je Henry, koji je godinama dijelio svlačionicu sa sunarodnjakom.

Iako je iz Arsenala otišao prije dvije godine, Henry je i dalje veliki navijač londonske ekipe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.