Henry: Vjerujem da će Lacazette biti uspješan u Arsenalu
Foto: EPA

Legendarni napadač otkrio

Henry: Vjerujem da će Lacazette biti uspješan u Arsenalu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala na najbolji način otvorili su novu sezonu osvajanjem trofeja u finalu Community Shielda.

Topnici su nakon penala savladali Chelsea i tako osvojili svoj prvi trofej u novoj sezoni. Premiership se vraća već ovog vikenda kada ćemo na sceni ponovo vidjeti igrače Arsenala. Londonski klub je ovog ljeta doveo nekoliko pojačanja, a najviše novca potrošeno je na Alexandrea Lacazettea koji je iz Lyona došao za 52 miliona funti.

Navijači Arsenala smatraju da Lacazette konačno može biti pravo rješenje u napadu, te istinski nasljednik legendarnog Thierryja Henryja. Upravo je nekadašnji napadač Arsenala poručio da vjeruje da Lacazette može uspjeti u svom novom klubu.

"Lacezette je drugačiji tip napadača od Girouda što mislim da je dobro jer trebate u ekipi dva različita napadača. U Francuskoj je igrao s dosta uspjeha, ali vjerujem da ovdje može biti i bolji. Ima moju veliku podršku i siguran sam da će uspjeti u Arsenalu", rekao je Henry.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi