Herić s Koševa u Austriju

Potpisao dvogodišnji ugovor

Herić s Koševa u Austriju · Zvanično

S. Mlaćo

Elvedin Herić, nekadašnji junior FK Sarajevo, odlučio je ovog ljeta napustiti klub sa Koševa i BiH. Skrasio se u redovima austrijskog drugoligaša KSV Kapfenrbeg, te vjeruje da je napravio pravi potez. 

Herić se nije našao u planovima Husrefa Musemić i procijenio je da treba napustiti bordo tim, a vrlo brzo stigla je ponuda iz Austrije koji nije odbio.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, a u novom klubu, članu Erste lige,  ovog 21-godišnjaka vide kao vođu nove mlade ekipe.

Herić je bio kadetski i juniorski reprezentativac BiH, a podsjetimo da je nedavno za ovaj klub trogodišnji ugovor potpisao i nekadašnji juniori Slobode Adin Omić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi