Hernandez se oporavio

Odradio nekoliko treninga s ekipom

Hernandez se oporavio

Edmir Škorić

Mladi meksički napadač Javier Hernandez već nekoliko dana trenira s ekipom, te je očito spreman za povratak na terene. No, skromni Chicharito čeka odobrenje menadžera Sir Alexa Fergusona.

Podsjetimo da je Hernandez imao potres mozga na pripremama u New Jerseyju prošlog mjeseca, te je do prije nekoliko dana bio "odstranjen" od nogometa. Sada se ponovo vratio, trenirao je sa ostatkom prve momčadi, ali na povratak čeka zeleno svjetlo škotskog stručnjaka.

"Trenirao sam tri ili četiri dana s ekipom, ali ne znam kada ću se vratiti. Kao i uvijek, odluku će donijeti menadžer i samo on može dati tačan odgovor na pitanje kada ću zaigrati opet", rekao je Hernandez.

Dvadesettrogodišnji Meksikanac i ranije se, u svojoj mladosti, susretao sa sličnim zdravstvenim problemima. Stoga je i oprezan pri svom ponovnom povratku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije