Hernandez se vraća protiv Stokea

Hernandez se vraća protiv Stokea

Kako je bilo i najavljivano, Javier Hernandez vratio se treninzima u četvrtak i bit će spreman za sutrašnji meč šestog kola Premier lige protiv Stokea.

Napadač Manchester Uniteda povrijedio je potkoljenicu u susretu protiv Chelseaja, kada je na njega grubo startovao Ashley Cole.

Prve prognoze su govorile da će Chicaritu trebati dvije sedmice za oporavak, ali Meksikanac se vratio na teren prije prognoza.

"Iznenađujuće Hernandez je trenirao u četvrtak. Veoma je sretan. Nakon udarca nije osjećao nogu. Mislili smo da je došlo do oštećenja živca. No, trenirao je jako dobro i sutra mi je na raspolaganju", rekao je Alex Ferguson.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.