Hernandez: U Basel idemo po pobjedu

Hernandez: U Basel idemo po pobjedu

Edmir Škorić

Mladi Meksikanac u redovima Manchester Uniteda, Javier Hernandez, izjavio je kako će njegova momčad u Basel ići samo po tri boda.

Crvenim vragovima je neophodan bod u Baselu da bi osigurali plasman u osminu finala. Engleski aktualni prvak je mogao sve riješiti u utorak protiv Benfice, no odigrali su 2:2 na Old Traffordu, pa će u zadnjem kolu morati ostato neporaženi za prolaz.

"Idemo u Basel po pobjedu. Izgubili smo dva boda kući od Benfice, ali to je nogomet. Benfica je jaka, nepobjediva ove sezone, te je odigrala dosta dobro protiv nas", kaže Hernandez i dodaje:

"Još uvijek smo u borbi, imamo devet bodova, u Švicarskoj želimo osvojiti još tri. Mi smo Manchester United i nikada ne odustajemo, radimo naporno za svaku utakmicu".

Sve je izglednije da će na prvom mjestu grupe C završiti Benfica, budući da u zadnjem kolu dočekuje rumunski Otelul. Benfica i United imaju isti broj bodova (po 9).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije