Hernanes napušta Juve, poznato ime novog kluba?

Genoa želi fudbalera Juventusa

Hernanes napušta Juve, poznato ime novog kluba?

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler, Hernanes, ovog januara će gotovo sigurno napustiti redove Juventusa.

Hernanaes je u Juventus stigao iz Intera, ali nije opravdao očekivanja čelnika i navijača ovog kluba. Italijanski mediji već neko vrijeme špekulišu o tome gdje će Hernanes nastaviti svoju karijeru, a prema svemu sudeći ovaj Brazilac će već u januaru napustiti Staru damu.

Juventus će ove zime najvjerovatnije dovesti Axela Witsela iz Zenita, što znači da Hernanesa više nema mjesta u ovoj ekipi. Ovan 31-godišnjak već ima nekoliko ponuda, te je izgledno da će ostati u Seriji A.

Na adresu Juventusa stiglo je nekoliko zanimljivih ponuda, ali izgleda da je za brazilskog igrača najbolja ona iz Genove. Pored Genove za ovog igrača interes su pokazali Benfica i meksički Tigres. Ipak, Hernanesova želja je da ostane u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti