Heskey se vraća na Anfield
FOTO: EPA

Njegov Bolton gostuje kod Liverpoola

Heskey se vraća na Anfield

A. Beganović

Nekadašnji napadač Liverpoola, Emile Heskey, vraća se na Anfield, ali ovaj put će na legendarnom stadionu igrati u dresu drugog kluba.

Naime, u 4. kolu FA kupa na Anfieldu će u subotu odmjeriti snage Liverpool i Bolton, čije boje odnedavno brani iskusni 37-godišnji napadač.

"Divna je stvar vratiti se na Anfield. Prije samo nekoliko mjeseci sam radio za klupsku televiziju Liverpoola, a sada se tamo vraćam kao igrač", izjavio je Heskey.

"Navijači su prema meni bili sjajni dok sam nosio dres Redsa i nadam se da će me lijepo primiti", dodao je iskusni napadač koji je od 2000. do 2004. godine odigrao 223 utakmice za Liverpool i pritom je postigao 60 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti