Hesselink blizu povratka u PSV

Hesselink blizu povratka u PSV

Adnan Beganović

Holandski napadač škotskog Celtica Jan Vennegoor of Hesselink na pragu je potpisivanja ugovara za klub u kojem je pružao najbolje partije u svojoj karijeri u periodu od 2001. do 2006. godine, holandski PSV. 

Holandski mediji prenose da je ovaj bez sumnje sjajni napadač već prošao liječničke preglede, te da će vijest o njegovom potpisivanju trogodišnjeg ugovora sa PSV-om biti uskoro i službeno objavljena.

Hesselink ima ugovor sa škotskim klubom do ljeta sljedeće sezone, no holandski mediji tvrde da je njegov povratak u PSV završena stvar te navode da će čelnici PSV-a nakon razočaravajuće sezone i tek 4. mjesta u nacionalnom prvenstvu pored njega dovesti još nekoliko provjerenih fudbalskih imena.

 


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.