Heynckes bi mogao produžiti ugovor sa Bayernom

Heynckes bi mogao produžiti ugovor sa Bayernom

Adnan Beganović

Prema pisanju njemačkih medija Bayernov trener Jupp Heynckes i u narednoj sezoni bi mogao voditi ovaj klub, iako mu ugovor važi do kraja ove sezone.

Naime, pojedini njemački mediji pisali su da je sportski direktor Bayerna, Matthias Sammer, krenuo u potragu za novim trenerom, no predsjednik bavarskog kluba Uli Hoeness je danas demantirao takve navode.

"Sammer nema potrebu tražiti novog trenera, jer u ovom trenutku ne znamo da li će nam biti potreban. U Bayernu niko ne radi samostalno, već mi u upravi zajednički dolazimo do odluka za koje se nadamo da će na kraju klubu donijeti napredak. Tako nije isključeno ni da aktuelnom treneru ponudimo novi ugovor na godinu dana", izjavio je Hoeness.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.