Heynckes trener Bayera, a Labadia Hamburga

Heynckes trener Bayera, a Labadia Hamburga

Jupp Heynckes novi je trener njemačkog bundesligaša Bayera iz Levekusena, potvrđeno je na službenim internet stranicama Farmaceuta.

Heynckes je svoj privremeni posao u Bayernu prepustio Louisu van Gaalu, ali nije čekao na novi angažman. Na internetskim stranicama Bundesligaša iz Leverkusena objavljeno je da će 64-godišnji stručnjak preuzeti klupu momčadi koju je, otišavši u smjeru HSV-a, napustio Bruno Labbadia, što je potvrdila internetska stranica kluba iz Hamburga.

Heynckes će u danas biti službeno predstavljen u Bayeru čije bi fudbalere prema ugovoru trebao voditi u sljedeće dvije sezone.

Bayer je nedavno završenu sezonu okončao na devetom mjestu Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti