Heynckes već dogovorio novi angažman?

Španci počeli sa nagađanjem

Heynckes već dogovorio novi angažman?

A. Haznadarević

Sjajni trener Bayerna Jupp Heynckes, na kraju sezone će svoje mjesto na klupi bavarskog tima prepustiti Pepu Guardioli, a čini se da je već dogovorio novi angažman iako je ranije najavljivao odlazak u penziju.

Iako se ništa značajnije ne zna, kada je u pitanju nastavak trenerske karijere ovog iskusnog stučnjaka, španski mediji su objavili priču prema kojoj je Heynckes počeo pregovore oko preuzimanja Athletic Bilbaa, što je kasnije on sam nazvao nagađanjem:

 

"Potpuno sam opušten. Znam što ću raditi nakon 30. juna. Znam to već neko vrijeme, ali ne želim vam otkriti. A glasine iz Španije su samo medijska nagađanja", smatra Heynckes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.