Heynckesa ne zanima trenerski posao, čak ni u Barceloni

Želi odmor

Heynckesa ne zanima trenerski posao, čak ni u Barceloni

Edmir Škorić

Katalonski Sport sproveo je anketu među svojim čitateljima o mogućem nasljedniku Tita Vilanove, a najviše navijača Barcelone, njih 40 odsto, smatra da bi Jupp Heynckes bio najbolje rješenje.

Naravno, Heynckes je poželjan u bilo kojem klubu nakon trostruke krune s Bayernom u minuloj sezoni, no njegova namjera je da se odmori. Trenutno ga, kaže, ne zanima trenerski posao, pa ni onaj u Barceloni.

"Bilo bi nemoguće preuzeti novi klub nakon onakve sezone s Bayernom. Potrebna mi je regeneracija i oporavak. Dobro razumijem signale koje mi šalje moje tijelo", rekao je Heynckes, dodavši:

"Osjećam se ugodno i uživam u trenucima posvećenim sebi. Imam hobije, bavim se sportom, družim sa svojim životinjama, radim u vrtu...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije