Hiddink sve dogovorio s Juventusom?

Nakon zelenog svjetla iz Rusije

Hiddink sve dogovorio s Juventusom?

Edmir Škorić

Nakon što su mu iz Rusije dali zeleno svjetlo da istovremeno može voditi i reprezentaciju i neki klub, Guus Hiddink bi uskoro mogao zasjesti na klupu torinskog Juventusa.

Ruska vlast konačno je dopustila svom selektoru Guus Hiddinku da osim reprezentacije vodi i neki klub, kao što je to bio slučaj prošle godine, kada je holandski stručnjak preuzeo Chelsea.

Međutim, ruske vlasti tražit će određene uvjete, pa bi se Hiddinku godišnja plaća selektora trebala smanjiti potpisivanjem novog ugovora.

Sad je izvjesno da će Holanđanin preuzeti kormilo kluba iz Torina, posebno nakon što je Ferrara porazom na svom stadionu od Milana (0:3) znatno udaljio Staru damu od ranije forme i od Scudetta.

Ruski portal sports.life.ru tvrdi kako su se čelnici Juventusa i Hiddink već dogovorili, dok je Juventusov direktor Alessio Secco jutros izbjegavao pitanja o mogućim promjenama na mjestu glavnog trenera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti