Hierro: Mourinho je najbolji trener koji je trenirao Real

Hierro: Mourinho je najbolji trener koji je trenirao Real

Legenda madridskog Reala, Fernando Hierro ima veoma visoko mišljenje o portugalskom stručnjaku Jose Mourinhu, za koga kaže da je imao najveći autoritet od svih dosadašnjih trenera Reala.

„Kod Reala je nezgodno što mora uvijek pobijeđivati, odnosno što je sve podređeno rezultatu. Ja ne pamtim da je bilo koji trener u Realu imao veći auotiritet od njega. Tvrdim da u posljednjih dvadeset godina nismo imali boljeg trenera, ali ni njegov autoritet nije dovoljan da bi se u Realu svi konci držali u svojim rukama. Zbog toga su izostali rezultati,” izjavio je Hierro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.