Higuain bi mogao igrati za Francusku
Gonzalo Higuain

Higuain bi mogao igrati za Francusku

Napadač madridskog Reala Gonzalo Higuain i dalje drži otvorenu opciju da na narednom Svjetskom prvenstvu, iduće godine u Južnoj Africi, obuče dres francuske reprezentacija.

Argentinac Higuain još uvijek nije obukao nacionalni dres svoje domovine, a preko oca porijeklo vuče iz Francuske, čime mu se otvara mogućnost da postane član Tricolora.

“Postoje neke glasine da ja ne želim odjenuti dres reprezentacije Argentine. To su gluposti jer je svakom argentinskom fudbaleru san zaigrati u dresu svoje domovine”, rekao je Higuain i dodao:

“Radim naporno svaki dan kako bi me selektor Diego Maradona pozvao u nacionalni tim. Želim igrati na Svjetskom prvenstvu naredne godine. S druge strane, laska mi što se i selektor Francuske interesuje za mene. Nisam odbacio mogućnost igranja za Francusku. Nikad se ne zna šta se može desiti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti