Higuain: Sevillu moramo dobiti

Primera Division

Higuain: Sevillu moramo dobiti

Real Madrid večeras na Santiago Bernabeu igra derbi kola protiv odlične Seville. Real Madrid se nalazi pred imperativom pobjede, što je priznao i napadač Gonzalo Higuain.

„Sevilla u Madridu uvijek igra dobro, ali mi jednostavno moramo naći načina da ih dobijemo. Nalazimo se pred imperativom pobjede, biće teko, ali nema nam druge“, kaže argentinski napadač u dresu Reala, Gonzalo Higuain.

22-godišnji napadač je ove sezone već postigao 20 golova u svim takmičenjima za klub i reprezentaciju, a trenutno u poretku za trofej Pichichi (nagrada za najboljeg strijelca) zaostaje za Lionelom Messijem i Davidom Villom samo jedan gol. Večeras ima priliku da se izjednači ili čak i preskoči ih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti