Hill-Wood: Nema nove ponude za Fabregasa
Peter Hill-Wood

Hill-Wood: Nema nove ponude za Fabregasa

Barcelona još uvijek nije poslala drugu ponudu Arsenalu za Francesca Fabregasa, potvrdio je to Peter Hill-Wood, predsjednik tima sa Emiratesa.

Katalonci su prošlog mjeseca poslali ponudu od 26 miliona funti što je Arsenal odbio i poručio da kapitena neće pustiti za manje od 40 miliona funti.

"Nisam siguran koliko su oni zainteresovani. Još uvijek postoje priče u španskim medijima, ali oni nisu razgovarali s nama. Poslali su jednu ponudu od 26 miliona funti, ali to je bilo davno. Situacija je jednostavna - ne želimo ga prodati", rekao je Hill-Wood, dodavši:

"Ukoliko dođu sa ponudom koja je jako dobra, onda bi smo mogli razmisliti o tome".

Hill-Wood se osvrnuo i na interesovanje Manchester Cityja za Samira Nasrija, rekavši: "City ima više novca nego bilo ko drugi i oni ga žele trošiti okolo na više mjesta. Ali, naš stav je jednostavan - ne želimo ga prodati".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.