Riješena "misterija": Šta se krije u odluci da Hiroš i Hadžić ne igraju protiv Borca?

Mladost nastupila bez najboljih igrača

Riješena "misterija": Šta se krije u odluci da Hiroš i Hadžić ne igraju protiv Borca?

A. Čaušević

Mladost je upisala novi gostujući poraz, ovaj put kod Borca koji je slavio golom Aleksandra Subića. 

Ekipa iz Doboja kod Kaknja je nastupila bez nekolicine igrača najboljih igrača. Cijeli meč s klupe su ogledali najbolji igrači ekipe Amer Hiroš i Nedim Hadžić.

Mnogi su ostali iznenađeni odlukom Nemanje Miljanovića da tandem koji je zabio 11 golova izostavi iz startne postave te im ne da ni minut na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Kako SportSport.ba saznaje Hiroš je imao blagih problem s povredom, dok je Hadžić na klupi ostao iz tehničko-taktičkih razlika.

Hadžić ima dva žuta kartona, trener Miljanković se bojao eventualnog trećeg kartona za napadača pa je Sarajlija cijeli meč presjedio na klupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz istog razloga vjerovatno nisu igrali ni Anel Dedić i Rijad Sadiku kojim također prijeti suspenzija.

Mladost poslije reprezentativne pauze dočekuje Zrinjski, a u klubu iz Doboja kod Kaknja su očigledno odlučili da im je, iz njima znanih razloga, taj meč bitniji od jučerašnjeg duela s Borcem pa su najbolji igrači ekipe bili na poštedi.

Top Komentari

VIP
Kad vas čovjek čita tačno je sevap sad u ovom momentu prekinuti ligu. Čudo je kada na domaćem terenu najefikasnija ekipa lige iz drugog najvećeg grada u državi pobjedi davljenika iz nekog sela. Ali važno je napisati da su Vrapci prosuli bodove protiv Radnika. Ma maurš!
6 25
Brazuka
Musija se prodao vici. Uskoro ćeš u zatvor hostapleru iz kaknja. Nadam se da selite u 2 ligu to vam želi sva država
15 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi