Hitzfeld: Bayern će biti prvak Njemačke

Legendarni trener o sutrašnjoj utakmici

Hitzfeld: Bayern će biti prvak Njemačke

Legendarni trener, Ottmar Hitzfeld vodio je sa klupe ekipe Borussie Dortmund i Bayerna ali smatra da će minhenska ekipa u uzbudljivoj završnici šampionata, osvojiti titulu prvaka Njemačke.

Aktuelni prvaci su proteklih pet kola upisali dva remija što je Bayern iskoristio da se bodovno primakne i zaprijeti.

"Mislim da je remi najrealniji ishod. Ovo je za obje ekipe najvažniji duel u sezoni. Bayern ne smije izgubiti u Dortmundu ukoliko želi titulu, a Borussia ne smije sebi dopustiti bilo kakve greške do kraja sezone ukoliko želi odbraniti titulu.", kazao je Hitzfeld i dodao:

"Bavarci imaju mnogo više da izgube. U igri su za sva tri trofeja i to im daje dodatni motiv. Očekujem tvrdu utakmicu u svakom slučaju".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.