Hleb: Cesc ne ponavljaj moju grešku

Bjelorus savjetuje bivšeg suigrača

Hleb: Cesc ne ponavljaj moju grešku

Vezista Stuttgarta, Aleksander Hleb, apelovao je na Cesca Fabregasa da ostane u Arsenalu i ne čini grešku kakvu je on napravio kada je prije dvije godine iz Arsenala prešao u Barcelonu.

„Ostao sam u kontaktu sa Cescom, ali teško je meni govoriti šta bi trebao uraditi. On i Gael Clichy su odlični igrači, koji sami moraju donijeti odluke o svojoj budućnosti. Ali, ako mene pitate, ja bih im savjetovao da ostanu u Arsenalu“, keže bjeloruski reprezentativac.

„Arsenalu ove sezone nije išlo najbolje, ali ako Arsene Wenger zadrži ekipu na okupu, onda sljedeće sezone mogu daleko dogurati. Igraju odlično, samo je problem iskustva u pitanju. Ali, ako ostanu na okupu onda se sljedeće sezone mogu boriti za naslov prvaka“, zaključio je Hleb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.