Hleb nastavlja u Interu?
Alexander Hleb u vrijeme dok je nosio dres Arsenala

Nakon loše sezone u Barceloni

Hleb nastavlja u Interu?

Sky Sports Italija danas je objavio interesantnu vijest po kojoj će vezni igrač Barcelone, Bjelorus Alexander Hleb, sljedeću sezonu igrati na posudbi u redovima italijanskog Intera.

Naime, bjeloruski reprezentativac je bio povezivan sa Interom još dok je igrao za Arsenal, a čini se kako će u tom klubu pokušati “oživjeti” svoju karijeru nakon 12 mjeseci koje je proveo u Španiji i za koje vrijeme se nije naigrao.

Hleb je član Barcelone, ali se zbog jake konkurencije u timu trener Pepe Guardiola nije često odlučivao da mu da šansu:

”Želim da igram i mislim da više nije ni bitno u kojem klubu. Barcelona je velika ekipa i čast mi je što sam dio tima koji je na krovu Evrope, ali mislim da sam zaslužio mjesto u prvom timu”, kazao je Hleb nedavno za medije u svojoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.