Hleb: Opet ću u Njemačkoj biti uspješan

Wolfsburg posudbio Bjelorusa

Hleb: Opet ću u Njemačkoj biti uspješan

Edmir Škorić

Bjeloruski nogometni reprezentativac Aliaksandr Hleb zahvalio se Wolfsburgovom treneru Felixu Magathu što mu je ukazao šansu i doveo ga na posudbu.

Hleba je Barcelona posudila Wolfsburgu, no Bjelorus se oporavlja od operacije koljena i tek će u oktobru biti spreman.

"Želio bih se zahvaliti Felixu Magathu što ima povjerenja u mene, iako doista nisam spreman u ovom trenutku", izjavio je Hleb za AFP, dodavši:

"U 10-14 dana očekujem da se vratim treninzima. Wolfsburg je korak naprijed za mene i ja ću ponovo biit uspješan ovdje - u Njemačkoj".

Bjelorus je najbolje sezone proveo u Stuttgartu, nakon toga igrao je u Arsenalu, pa od 2008. godine u Barceloni, koja ga je slala na posudbe u Stuttgart, Birmingham i evo sada Wolfsburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.