Hleb: Sretan sam u Birminghamu

Hleb: Sretan sam u Birminghamu

Veznjak Birminghama, Aliaksandr Paulavich Hleb u oči utakmice protiv svog bivšeg kluba, Arsenala ističe kako je sretan St. Andrew'su.

29-godišnji Bjelorus je na posudbi u Birminghamu iz Barcelone gdje nije dobivao dovoljno prostora za igru, a izjavio je kako je sretan i dobro se osjeća u svom novom klubu.

"Jako sam sretan. Imamo dobrog trenera, igrače, sve je fantastično. Dobro se osjećam i drago mi je da sam ovdje, uživam u svemu", kaže Aliaksandr Hleb, te dodaje:

"Moramo dati više od sebe, jer želimo pobijediti. Moramo se više zalagati, više držati loptu, zabit više golova, moramo raditi na tome. "

Birmingham u okviru 8. kola Premiershipa gostuje na Emiratesu ekipi Arsenala, a to će bit  povratak Aliaksandra Hleba na stadion svog bivšeg kluba, kojeg je napustio 2008. godine, te prešao u redove Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti