Hleb sretan u Barceloni

Hleb sretan u Barceloni

Edmir Škorić

Nekadašnji igrač Stuttgarta i Arsenala, sada član Barcelone, od dolaska na Nou Camp grčevito se bori za status prvotimca. Unatoč dobrim ponudama iz Njemačke i Engleske, Aleksander Hleb ostat će u Barcelon, jer je, kako sam kaže, tu najsretniji.

Hleb je, unatoč što nije u prvom planu trenera Pepea Guardiole, odlučio ostati u Barceloni. Za Bjelorusa se zanima Stuttgart, odakle je 2005. godine prešao u Arsenal, prije nego li je došao na Nou Camp. Upravo u redovima "švaba" Hleb je pružio svoje najbolje partije.

Menadžer 28-godišnjeg igrača veznog reda rekao je kako njegov klijent inzistira na ostanku u Barceloni, unatoč nekim zanimljivim ponudama.

"Imamo četiri ili pet ponuda iz Englekse i Njemačke. U klubu znaju za to, ali sportski direktor Txiki Beguiristain je kazao da Hleb ima značajno mjesto u Guardiolinom timu, ali da o tome odlučuje sam trener. Hleb je sretan u Barceloni", rekao je Uli Feber za Sport.

Navodno, osim Stuttgarta, za Hleba se zanima i engleska Aston Villa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.