HNK Brotnjo: U četvrtak tradicionalna "Bijelo-Crvena" noć

Čitlučani danas igraju prvu pripremnu utakmicu protiv Čapljine na Barama

HNK Brotnjo: U četvrtak tradicionalna "Bijelo-Crvena" noć

Nogometaši HNK Brotnjo s pripreama su krenuli 11. veljače, a danas će Čitlučki nogometaši odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Federalnog ligaša HNK Čapljine na tamošnjem stadionu Bare.

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine do starta natjecanja odigrat će još tri utakmice. Jedna od njih bit će s juniorima FK Olimpik, druga s hrvatskim niželigašem NK Hvar dok se treći protivnik još uvijek traži.

Tijekom zimske pauze u klub su pristigla dva pojačanja. Čitlučane je pojačao Marino Sabljić, jedan od najboljih nogometaša iznenađenja jesenjeg dijela prvenstva ekipe HNK Neum, a u klub je iz dubrovačkog GOŠK-a pristigao Luka Zelenika. Ono što veže ova dva momka jeste da su obojica bivši nogometaši juniorskog pogona HŠK Zrinjski.

U četvrtak će se održati tradicionalna "bijelo-crvena noć", tj. donatorska večer koja će u hotelu "Brotnjo" početi 28.02. u 19h. Na ovoj večeri prikupljat će se dobrovoljni prilozi i donacije koji će biti usmjereni u omladinsku školu HNK Brotnjo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti