HNK Čapljina na startu priprema protiv premijerligaških ekipa
Damir Borovac povest će Čapljince u nastavak sezone

Tuzla i Zrinjski testirat će Čapljince

HNK Čapljina na startu priprema protiv premijerligaških ekipa

U prvom vikendu u martu nastavak će imati i Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine, a pripreme za nastavak HNK Čapljina počinje 17. januara. 

Momčad koju je u sezonu poveo Dragan Radović završila je s Damirom Borovcem na klupi, a u prvih 15 kola osvojila je samo 10 bodova i završila je kao pretposljednja.

Stoga Čapljinci u nastavak sezone ulaze s puno briga, a početak priprema za nastavak je u nedjelju 17.01. kada će Borovac izvršiti prozivku svojih igrača. Čapljinci su već sada dogovorili dvije prijateljske utakmice i to dvije provjere s premijerligašima, a prva je odmah u prvom tjednu priprema. Tako će igrače Damira Borovca 23. januara testirati Husref Musemić i njegova Tuzla City, a 30.01. zakazana je i prijateljska utakmica s mostarskim Zrinjskim. Kroz tjedan uoči početka priprema HNK Čapljina bi trebala definirati i glavninu igračkog kadra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi