Hoće li Cole Stamford Bridge zamijeniti Anfieldom?

Englez napušta redove Plavaca?

Hoće li Cole Stamford Bridge zamijeniti Anfieldom?

Ashley Cole je u Chelsea stigao 2006. godine iz ljutog rivala Arsenala, kao veliko pojačanje. U redovima Plavaca iz Londona ostao je sve do danas. 

Ove sezone Cole je izgubio svoje mjesto u početnih 11 i Jose Mourinho mu po svemu sudeći neće ponuditi produženje ugovora. Očekivalo se da će lijevi bočni Chelsea i reprezentacije Engleske u slučaju da ne produži ugovor otići u MLS, ali sada mu Liverpool nudi priliku da ostane u Premiershipu. 

Prema pisanju medija na Otoku Brendan Rodgers je dobio dozvolu od Liverpoola da pregovara sa Englezom. Vjeruje se kako bi Redsi Coleu ponudili jednogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije