Hoće li Orašje igrati u srijedu protiv Radničkog?

Igrači Orašja u teškoj situaciji

Hoće li Orašje igrati u srijedu protiv Radničkog?

Katastrofalna financijska situacija u klubu najterala je nogometaše Orašja da opet stupe u štrajk i dovedu u pitanje odigravanje preostala  četiri kola Prve lige Federacije BiH. 

Igrači nekadašnjeg premijerligaša više ne žele slušati lažna obećanja o isplati zarađenih plaća, a Upravi kluba najavili su kako neće igrati  utakmice dok se stanje sa isplatom plaća ne normalizira. 

"Ovo više nema smisla. Najvjerovatnije da u srijedu nećemo igrati protiv Radničkog, jer želimo da nam se isplati naš novac". 

"Svi igrači su se  složili i zaprijetili neigranjem, a spremni smo i ugasiti klub“, kazao je za SportSport.ba igrač Orašja koji nije želio da se njegovo ime iznosi u  javnost. 

Labudovi sa Save prošlog vikenda doživjeli su poraz na gostovanju u Tuzli, a nakon odigranih 26. kola zauzimaju odličnu petu poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.