Hoće li Pavljučenko napustiti Spurse?

Rus ide, ide, pa ostane...

Hoće li Pavljučenko napustiti Spurse?

Edmir Škorić

Tottenhamov napadač Roman Pavljučenko se, kao i svakog prelaznog roka, ponovo našao na izlaznim vratima White Hart Lanea.

Ruski reprezentativac je u Tottenham došao iz moskovskog Spartaka prije tri godine, no dosta se puta pisalo o njegovom odlasku iz Londona. I ove zime je ista priča, ali njegov menadžer nije siguran hoće li se doista nešto i dogoditi po tom pitanju.

"Nekoliko klubova u Engleskoj i Njemačkoj zainteresirani su za njega, ali Roman ima još dvije godine važećeg ugovora sa Tottenhamom", kazao je Oliver Wendt za ESPN, dodavši:

"Hoće li otići ili ostati, o tome ne odlučujemo mi. Odluka je na Tottenhamu."

Pavljučenko je ove sezone odigrao 17 utakmica, od čega je u devet bio starter. Ukupno je za Spurse postigao 15 golova u 61 odigranoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.