Hoćeš Hakanov dres? Šamarčina odjeknula Reggio Emilijom
Foto: Screenshot

"Borba" navijača Milana za vrijedan suvenir

Hoćeš Hakanov dres? Šamarčina odjeknula Reggio Emilijom

Milan je sinoć konačno upisao pobjedu i to na gostovanju kod ove sezone odličnog Sassuola.

Slavili su Rossoneri ubjedljivu pobjedu (4:1) na Mapei stadionu u Reggio Emiliji i to zahvaljujući golovima Kessieja, Castilleja, te Susa koji je mrežu Sassuola tresao dva puta.

Odličnu partiju je pružio i Hakan Calhanoglu, a nakon što je sudija svirao kraj turski fudbaler je krenuo ka tribinama kako bi svoj dres poklonio navijačima.

Calhanoglu je dres bacio prema jednom "krupnijem" navijaču koji ga je i uhvatio, ali je u isto vrijeme dres uhvatio još jedan navijač koji je pomislio da će mu "kolega" isti prepustiti. Umjesto dresa, međutim, dobio je šamar, i to kakav...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije