Hodgson: Još uvijek se možemo plasirati dalje

Selektor Engleske optimista

Hodgson: Još uvijek se možemo plasirati dalje

Selektor engleske reprezentacije, Roy Hodgson, vjeruje da njegov tim i dalje može izboriti plasman dalje bez obzira na poraz od Italije. Englezi su poraženi i šanse su im umanjene, ali Hodgson misli da nema razloga za predaju.

"Nema sumnje da smo dobro odigrali protiv Italije, bez obzira što smo poraženi. Imali smo svoje šanse i ono što su moji igrači pokazali nije bilo loše", započeo je Hodgson i nastavio u optimističnom tonu

"Naravno da se još uvijek možemo kvalifikovati dalje. Malo smo poljuljani u ovom trenutku jer nam stvari baš i ne idu na ruku, ali dobro. Nadali smo se savršenom početku ali ne živimo u savršenom svijetu".

Hodgson smatra da je ključ u utakmicama protiv Urugvaja i Kostarike.

"Italija je sjajna reprezentacija i dokaz tome je njihova pobjeda uprkos tome što smo u drugom poluvremenu dali sve od sebe da tako ne bude. Ipak, samopozdanje nam daje činjenica da smo se dobro suprotstavili Azzurima i s pravom se nadam pobjedama nad preostala dva protivnika i prolasku dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti