Hodgson: Ostajem u Fulhamu

Vidno razočaran nakon poraza,ali...

Hodgson: Ostajem u Fulhamu

Edmir Škorić

Roy Hodgson, trener engleskog Fulhama, vidno je bio razočaran nakon poraza u finalu Evropske lige od madridskog Atletica. No, svejedno ne planira napustiti Craven Cottage.

I prije finalne utakmice Evropske lige između njegovog Fulhama i Atletico Madrida, Roy Hodgson se spominjao kao novi trener engleskog Liverpoola. Ipak, engleski stručnjak ističe kako će ostati na Craven Cottageu.

"Još uvijek imam ugovor i, koliko ja znam, ovo je mjesto gdje ću ostati", kazao je Hodgson.Fulham je sinoć odigrao svoje drugo veće finale od svog postojanja, no na njihovu žalost i ovaj su put poraženi. Diego Forlan je pet minuta prije kraja produžetaka matirao Schwarzera za veliko slavlje Madrižana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.