Hodgson želi dovesti Muntarija

Liverpool se sprema za pojačanja

Hodgson želi dovesti Muntarija

Edmir Škorić

Liverpool će u januaru pokušati angažovati Sulleya Muntarija, ganskog veznjaka, iz Intera.

Engleski mediji pišu kako je Ganac želja Liverpoolova menadžera Roya Hodgsona, budući da se Muntari ne može previše zadovoljiti pruženim minutama na San Siru (ove sezone jedna utakmica u Seriji A), te je izvjesno da napusti redove aktuelnog europskog i talijanskog prvaka.

Muntari sigurno želi natrag na Otok, gdje je u dresu Portsmoutha pružao najbolje partije. Redsi su, navodno, spremni dovesti Muntarija na posudbu, iako će učiniti sve da otkupe njegov ugovor od Intera.

Inter je prije dvije godine Muntarija iz Portsmoutha doveo za 12,7 miliona eura, ali nedvojbeno bi prihvatili ponudu od desetak miliona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti